Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Zonder transport en overslag ligt alles stil op de bouw
De klant is verzekerd van een goed onderhouden transportband, die optimaal functioneert.

Zonder transport en overslag ligt alles stil op de bouw

Dat vanuit het Belgische Verrebroek talloze mobiele zeef-, breek- en windshiftinstallaties dagelijks via verhuur hun weg vinden naar werven, is bekend. Smet Rental is marktleider op het gebied van deze machines en vele andere recyclingmachines. Net zo belangrijk als zeven, breken en sorteren is echter het transporteren en overslaan van het materiaal. Laat Smet Rental daar nu ook de beste oplossingen voor aanbieden.

Valérie Smet, dochter van zaakvoerder Stefaan Smet, licht toe wat Smet Rental kan betekenen op dat vlak. “Materialen overslaan of van A naar B transporteren hoort net zo bij het werk als het breken, zeven of sorteren zelf. Daarom is het extra comfortabel om mobiele transportbanden en overslagkranen mee te huren. De klant is verzekerd van continuïteit op de bouw, want hij krijgt er de welbekende service van Smet Rental bij.”

Overslagkranen: nooit misgrijpen qua verhuur

“Bij Smet Rental hebben we mobiele overslagkranen van het merk Terex in ons programma”, vervolgt Valérie. “Zo is er de Terex Fuchs MHL 320. Een wielkraan met een in hoogte verstelbare cabine, waarmee goed zicht verkregen kan worden over de zeef/breekinstallatie. De poten met stempels kunnen ingezet worden voor meer stabiliteit, waardoor ook van een grotere afstand het materiaal te grijpen is. Uiteraard wordt de kraan op de werf afgeleverd met alle bijbehorende instructies en wordt de machine afgeregeld voordat wij de werf weer verlaten.”

Wie juist zo dicht mogelijk bij de machine wil werken, kan kiezen voor de Terex TWH220. Valérie: “De speciaal ontwikkelde kinematiek om materialen te laden zorgt ervoor dat er inderdaad zo dicht mogelijk bij de machine gewerkt kan worden. Ook dit is een wielkraan met stabilisatiepoten. De cabine kan op hoogte gesteld worden, om een goed overzicht over het hele proces te verkrijgen. Een groot voordeel daarvan is dat de belading evenredig kan gebeuren en er dus sprake is van een betere gewichtsverdeling.”

Wie juist zo dicht mogelijk bij de machine wil werken, kan kiezen voor de Terex TWH220.

Transporteren van 2,5 meter tot wel 30 meter ver

Smet Rental biedt voor elk transportvraagstuk de juiste transportband. “Of het materiaal nu over een korte afstand, bijvoorbeeld via een 2,5 meter leesband, of over een lange afstand, tot 30 meter verplaatst dient te worden, wij kunnen in alles voorzien. Van stationaire transportbanden tot en met mobiele varianten, in zowel wiel als rups uitvoering. Ook is er de keuze om wel of niet in hoogte verstelbare machines in te zetten. Onze kracht zit niet alleen in het feit dat we geheel naar wens van de klant kunnen aanbieden, maar vooral dat we onze service meeleveren. De klant is verzekerd van een goed onderhouden transportband, die optimaal functioneert. Staat de transportband stil, dan staat het hele proces stil. Door alles uit één hand te huren wordt het verwerkingsproces geoptimaliseerd en kan men geld besparen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details