Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

YNMR Nederland ontvangt Yanmar Service Award voor opvallende prestaties: ‘Grote eer’

Erik Duteweert, eigenaar van YNMR Nederland, ontvangt de Yanmar Service Award uit handen van Yanmar-president de heer Hirami.

23 maart 2023 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

In de Japanse stad Kobe mocht YNMR Nederland, onderdeel van MW machines, op 10 maart jongstleden een Yanmar Service Award in ontvangst nemen. De Nederlandse distributeur van Yanmar-compacttractoren tot 60 pk kreeg de onderscheiding vanwege zijn goede resultaten in het afgelopen jaar. 

Erik Duteweert, eigenaar van YNMR Nederland, ontving de Yanmar Service Award uit handen van Yanmar-president de heer Hirami. “Een grote eer”, noemt Duteweert de uitverkiezing. “We waren enorm verrast door de nominatie en zijn trots dat we deze prijs in Japan in ontvangst mochten nemen.” 

YNMR Nederland kreeg de onderscheiding vanwege zijn opvallende prestaties op het gebied van technische kennis, service, onderdelenverkoop en probleemoplossing. “Deze prijs hebben we natuurlijk niet alleen aan onszelf te danken”, benadrukt Duteweert. “Zonder ons sterke YNMR Nederland-dealernetwerk en de ondersteuning van Yanmar Europe was ons dit niet gelukt.” 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details