Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Vernieuwd beursconcept van Bouw Compleet in Hardenberg slaat aan

Vernieuwd beursconcept van Bouw Compleet in Hardenberg slaat aan

Het vernieuwde beursconcept van Bouw Compleet in Evenementenhal Hardenberg slaat aan. Eerder maakte organisator Easyfairs al bekend het concept op de schop te gooien om nog beter aansluiting te vinden op de wensen en behoeften van bezoekers en exposanten. Zo is de beursdata aangepast naar woensdag 9 tot en met vrijdag 11 oktober 2019, waardoor de beurs voor het eerst op een vrijdag te bezoeken is en zijn alle beurshallen geclusterd op thema. Het nieuwe beursconcept trekt ook nieuwe exposanten aan, zoals Saint-Gobain Weber Beamix, Point line, Velux Commercial, Remix Droge Mortel en Topspin.

“We zien dat het vernieuwde concept goed wordt ontvangen door onze huidige exposanten en dat het tegelijkertijd nieuwe leveranciers aantrekt. Met name het feit dat we dit jaar ook de beurshallen per thema indelen, wordt als een groot pluspunt ervaren. Ook bezoekers profiteren van deze nieuwe, gestructureerde indeling. Het biedt namelijk meer overzicht en leidt tot een efficiënter beursbezoek”, zegt Miranda Vrieling, marketeer Bouw Compleet.

Andere wijzigingen in het beursconcept van Bouw Compleet zijn ‘Leven in de Bouwerij’, een toekomstplein en de integratie van de segmenten verf, glas en afbouw in het Bouw Compleet-concept. Het initiatief ‘Leven in de Bouwerij’ wordt gerealiseerd in hal 3. Hier komen netwerken, fun, entertainment en horeca samen. Zo komt Volandis met een ludieke activiteit waar veilig werken centraal staat. Ook wordt in deze hal iedere dag een pubquiz georganiseerd. De beurs wordt op de vrijdag afgesloten met een dj en livemuziek. “Dat past in het nieuwe concept, want Bouw Compleet is het feest voor bouwend Noordoost-Nederland”, aldus Miranda.

Een nieuw onderdeel op Bouw Compleet is het toekomstplein. Middels dit initiatief geeft Bouw Compleet antwoord op de vraag naar en het gebrek aan nieuw personeel. Organisator Easyfairs gaat gericht studenten uitnodigen die een beroepsgerichte opleiding volgen, zodat zij zich kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt.

Exposanten kunnen nieuw personeel werven. Daarnaast gaat de beursorganisatie eind juni de bouwplaatsen op. Een aantal bouwplaatsen wordt bezocht om werknemers persoonlijk uit te nodigen voor de komende editie van Bouw Compleet op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 oktober 2019 in Evenementenhal Hardenberg.

Voor meer informatie: www.bouwcompleet-hardenberg.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details