Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Overig

Uw toekomstige machine in een paar klikken!

joskin-configurator-kopiëren-620×446-1.jpg

21 oktober 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Nieuwe joskin machines kunnen nu worden geconfigureerd!

Vastbesloten om zijn digitale ontwikkeling voort te zetten, kondigde JOSKIN enkele maanden geleden de lancering aan van een online configurator voor zijn gamma my.joskin.com/sites/configurator.

Met de lancering van deze tool is de intentie van de groep duidelijk: digitale oplossingen gebruiken om zo dicht mogelijk bij de landbouwers te blijven. Deze configurator, die zowel op een smartphone als op een tablet of computer toegankelijk is, vervolledigt het gamma digitale tools van het bedrijf (nieuwe website, digitalisering van de showroom, virtuele rondleiding van de fabrieken, enz.)

Sinds begin 2021 kunnen de landbouwers en fans van het merk met een paar klikken hun eigen machine op maat ontwerpen. De veewagens en weidebeluchters waren de eerste machines die geconfigureerd konden worden. Sindsdien werden 9 nieuwe configuratoren gecreëerd. In de categorie “veeteelt” hebben de weidebloters, hakselaars, watertanks en putvermengers nu hun eigen configuratietool. In het gamma “transport” omvat de configurator nu de silagewagens, polyvalente uitdraaiwagens, haakarmsystemen, grondverzetkipwagens en de verschillende balenwagens en diepladers.

Nog even geduld…

Zoals oorspronkelijk aangekondigd, krijgt het volledige JOSKIN-gamma zijn eigen configurator. De bestseller van het merk, de mengmesttank, maar ook de verspreidingswerktuigen, de monocoque kipwagens en de stalmeststrooiers zullen daarom in oktober worden toegevoegd.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details