Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Upgrade uw kennis in de InfraCampus Harderwijk 

Upgrade uw kennis in de InfraCampus Harderwijk 

Naar aanleiding van de versoepeling van de regels vanuit het RIVM, zijn de InfraCampus, onderdeel van het Bouw & Infra Park, en Stichting IKN aan de slag gegaan met het organiseren van seminars in de periode september t/ m december. Iedere tweede week van de maand vindt er op de dinsdag en de donderdag een seminar plaats, welke ook online is te volgen. De dagen worden opgesplitst in een ochtend- en middagprogramma. Iedere maand staat een ander thema centraal.

Ontmoeten & kennis delen

Erik Kerssies, directeur Bouw & Infra Park: ‘we realiseerden ons dat er voorlopig nog geen grote events plaats gaan vinden. In gesprekken met onze deelnemers en bezoekers van de InfraCampus kwam wel degelijk na voren dat er behoefte is om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Daarom zijn we aan de slag gegaan met dit vraagstuk, binnen de kaders die gesteld worden’. Ook de bestuursleden van IKN deelden deze mening en hebben de handen ineen gesloten om een zogeheten ‘kennisroute’ uit te stippelen naar het einde van het jaar.

Thema’s uitgelicht

De onderstaande thema’s staan op de genoemde data centraal. In de aankomende periode gaan we sprekers verbinden aan de betreffende thema’s:

  • Dinsdag 8 & donderdag 10 september wordt ingegaan op het thema ‘Deltaplan Ruimtelijke adaptatie (DPRA)’, waar we ons met name richten op het onderdeel ‘risicodialoog’.
  • Dinsdag 13 & donderdag 15 oktober staat het thema ‘energie & duurzaamheid’ centraal. Hier worden onder meer onderwerpen als aquathermie en riothermie behandeld.
  • Dinsdag 10 & donderdag 12 november behandelen we ‘BENG en NTA 8800’, welke van kracht zijn per 1 januari 2021.
  • Dinsdag 8 & donderdag 10 december vertellen we meer over het thema ‘waterberging’. Hier gaan we in op de vergroening van daken en flatgebouwen in combinatie met de verduurzaming van bedrijfsterreinen

Het ochtendprogramma start om 9:30 uur en het middagprogramma start om 13:30 uur.

Richtlijnen

Bij de organisatie van de seminars conformeert Bouw & Infra Park en IKN zich aan de regels van het RIVM, maar laat zich hierin ook leiden door het protocol dat is opgesteld door Eventplatform. Hierbij staan voorschriften met betrekking tot 1,5 meter afstand en de hygiëne voorschriften centraal.

InfraCampus

De InfraCampus Harderwijk is de ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector. Deze unieke locatie dient als permanente oriëntatiecentrum, waar zich permanent circa 50 stands bevinden van leveranciers uit de sector. Door de aanwezigheid van 50 leveranciers kan de bezoeker in een korte tijd kennis maken met de vele producten en diensten die aanwezig zijn op de InfraCampus. De stands zijn uniform opgezet en zijn gelegen aan brede looppaden. Tevens beschikt de InfraCampus over voldoende parkeergelegenheid en is ruim van opzet. Voor meer informatie over de seminars verwijzen wij u naar: https://bit.ly/InfraCampus_Seminars

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details