Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Techni-Mat | Volledige team blijft klaarstaan

Techni-Mat | Volledige team blijft klaarstaan

De afgelopen maanden schudde COVID-19 onze wereld goed door elkaar en voelen we hiervan allemaal tot op vandaag de impact. 

Om die reden werd ook de eerste editie van Techni-Mat verplaatst naar 7 & 8 oktober 2020 in Kortrijk Xpo. 

Het is nog onduidelijk hoe de komende weken er zullen uitzien, maar weet dat het Techni-Mat team voor u blijft klaar staan. We blijven telefonisch bereikbaar of via onze online kanalen. Hou jullie allemaal goed en zorg voor elkaar!

Bovendien zijn er enkele positieve en hoopgevende lichtpuntjes, zeker voor de bouwsector, waar de ambitie groot is om er zo snel mogelijk weer in te vliegen!


VOOR PROFESSIONALS ACTIEF IN RUWBOUW EN INFRA

Techni-Mat is een nieuwe vakbeurs, uitsluitend voor professionals actief in de ruwbouw en burgerlijke bouwkunde.

Meer dan 120 fabrikanten en aanbieders van de meest innoverende bouwmaterialen en technieken zijn aanwezig om u te woord te staan. De organisatie is in handen van Matexpo en InfraTech, twee toonaangevende beurzen die met Techni-Mat een nieuw segment aanboren.

Intussen bevestigden al meer dan 120 bedrijven hun aanwezigheid en bent u verzekerd van een kwalitatief aanbod aan vernieuwende bouwmaterialen en technieken voor ruwbouw en infra.

MEER INFO

 


 

naamloos-4-kopieren

RUIMTE VOOR ENKELE NIEUWE EXPOSANTEN

Door de verschuiving naar het najaar is er ruimte voor enkele nieuwe bedrijven om zich in te schrijven voor deelname aan Techni-Mat.

Heeft u interesse in deelname of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met Marc Steppe via marc.steppe@thefairexperts.be of +32 56 98 07 63. Er zijn nog enkele standen beschikbaar.

ALLE EXPOSANTEN

 


 

naamloos-4-kopieren

REGISTRATIE BLIJFT ONLINE

Ondanks de verplaatsing naar het najaar, blijft de registratie voor een bezoek aan Techni-Mat online. U kunt dus nog steeds online registreren, mocht u dit natuurlijk nog niet gedaan hebben. Indien u zich eerder al registreerde, blijft deze registratie gewoon geldig.

De nieuwe mediacampagne komt later dit voorjaar terug op gang om u zoveel mogelijk te informeren over de exposanten, infosessies en meer.

REGISTREER ONLINE

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details