Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

SWARCO en Van Velsen gaan strategische samenwerking aan

persbericht_vvr_swarco-kopieren

21 juli 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Dinsdag 14 juli hebben SWARCO uit Wattens (AT) en Van Velsen Reflectielijnen uit Bodegraven (NL) een driejarige strategische samenwerking getekend.

Emiel de Bruin, algemeen directeur van Van Velsen bracht een bezoek aan het Oostenrijkse hoofdkantoor van SWARCO om in het bijzijn van SWARCO COO Philipp Swarovski de samenwerkingsovereenkomst met Coateq te ondertekenen. Namens Swarco ondertekende Ron Willemse als (exclusief) importeur Coateq de samenwerkingsovereenkomst.

Van Velsen en SWARCO zijn beiden marktleider in de markten waarop zij actief zijn. Beide bedrijven bundelen hun kennis en expertise om met innovatieve wegmarkeringen Nederland veiliger en duurzamer te maken. Deze samenwerking volgt op eerdere langjarige samenwerkingsovereenkomsten die Van Velsen sloot met onder andere het Duitse Hofmann Road Marking Systems en het Nederlandse Tyker. Hiermee brengt Van Velsen alle disciplines samen om haar leidende positie verder uit te bouwen.

Een belangrijk speerpunt in de samenwerking is om wegmarkeringen met een lagere milieu-impact te ontwikkelen die zorgen voor een betere zichtbaarheid in alle weersomstandigheden, dus ook als het donker is of regent. Deze markeringen zullen we testen en vervolgens op de markt brengen om zo ons steentje bij te dragen aan het vergroten van de verkeersveiligheid.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details