Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Protekta Update Nr. 2 2020

naamloos-2-kopieren-2

11 maart 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Oosterkade Rotterdam

In opdracht van de gemeente Rotterdam hebben we aan de mooie Oosterkade te Rotterdam 31 koningspalen, 26 tussenpalen, 18 trappalen en alle horizontale remmingen en vulstukken hersteld middels de Protek Aqua® herstelmethode.

Na herstel zijn de koningspalen wit-geschilderd en genummerd. Tevens hebben we een antisliplaag van 210 m aangebracht over de horizontale remmingen en vulstukken. We zijn ontzettend trots op dit project waarbij we met de gemeente Rotterdam 24.870 kg CO2 uitstoot hebben bespaard.

Dit staat gelijk aan de CO2-uitstoot van bijna 200 vluchten naar Parijs. De gemeente Rotterdam is tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en de Oosterkade is weer als nieuw. Samen gaan we voor een groenere toekomst.


Bruggen in Groningen hersteld

In Groningen zijn wij begonnen aan een reeks speciale bruggen met betonnen dekken, waarvan we de volledige houtconstructie hebben hersteld: de jukpalen, de boven- en onderkespen, de gordingen en alle verbindingen daarvan.

Tevens hebben we de aansluitende damwand hersteld. Hiermee heeft de gemeente Groningen gekozen voor een duurzame oplossing waarbij de levensduur van de constructies met dertig jaar is verlengd.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details