Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Op maat ontworpen om aan specifieke vraag te voldoen
Een uitschuifbare semidieplader, perfect voor multifunctioneel gebruik.

Op maat ontworpen om aan specifieke vraag te voldoen

Speciale trailers voor de veeleisende bouwsector

In de wereld van bouwmaterieel, waar we een breed scala aan machines tegenkomen variërend van ultralicht tot extreem zwaar, spelen trailers een cruciale rol bij het transport van deze krachtige werktuigen. Bij Nooteboom is men trots op de uitgebreide reeks trailers die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van de bouwsector te voldoen. Op deze pagina’s een indruk van het gamma.

ASDS middenasaanhanger

De ASDS middenasaanhangwagen is speciaal ontworpen voor het vervoer van hele lichte machines. Hoewel deze wat betreft laadvermogen nog onder de ASDV-serie valt, biedt hij een ideale oplossing voor lichtere machines. Ten opzichte van de ASDV met gestuurde schamel aan de voorzijde, maakt de ASDS middenasaanhangwagen achteruit rijden op de bouwplaats gemakkelijker.

Uitschuifbare semidieplader

Een uitschuifbare semidieplader met één paar wielkuilen, perfect voor multifunctioneel gebruik. De veelzijdige OSDS-48-03V(EBW) is geschikt voor shovels, dumpers, containers en meer. Bovendien heeft Nooteboom ook de niet-uitschuifbare OSDS-44-03(WEB) met twee paar wielkuilen, waarmee je het maximale laadvermogen binnen de wettelijke grenzen kunt bereiken zonder ontheffingen aan te hoeven vragen. 

Voor de zwaarste eisen: Nooteboom gets you there
Nooteboom streeft ernaar om bijna de complete bouwsector te voorzien van hoogwaardige traileroplossingen die voldoen aan diverse eisen van opdrachtgevers. Of het nu gaat om lichte machines of de zwaarste apparatuur, Nooteboom heeft de juiste trailer voor alle behoeften. De specialisten zijn als geen ander in staat om bouwprojecten soepel te laten verlopen. Nooteboom heeft de juiste trailer voor iedere behoefte. De specialisten zijn als geen ander in staat het vervoer van bouwmachines soepel te laten verlopen. 

Een uitschuifbare semidieplader met één paar wielkuilen.

Hydraulische verbreding

Nooteboom begon met het introduceren van hydraulische verbredingen op semidiepladers met de OSD-73-04V(S), die ook naloopassen heeft. Maar nu heeft de fabrikant ook de MCO-73-04V met hydraulisch gedwongen besturing in het assortiment. Deze technologische innovaties vergemakkelijken het transport van grotere machines aanzienlijk en verbeteren de flexibiliteit en veiligheid op de bouwplaats.

MPL met gieksleuf

Voor de zwaardere voertuigen is de MPL MANOOVR beschikbaar. Deze trailer biedt de nodige ondersteuning voor de meest veeleisende projecten en zware machines. Vanwege het gebruik van pendelassen krijgt deze trailer met 12 ton per aslijn ontheffing in vrijwel alle Europese landen, in combinatie met een lage laadvloerhoogte en enorme wendbaarheid. De buitengewoon sterke laadvloer, de diepe gieksleuf en de 80-tons hydraulische opritten geschikt voor 20 ton wiellast maken de MPL MANOOVR uitermate geschikt voor de zwaar materieel.

EURO-PX met Interdolly

De  EURO-PX dieplader range met afneembare Interdolly is speciaal ontworpen voor de allergrootste machines in de bouwindustrie. Met een brede en diepe gieksleuf en diverse laadvloeropties, waaronder smalle spine vloeren met matrassen, biedt de EURO-PX de stabiliteit en kracht die nodig zijn voor de grootste uitdagingen op de bouwplaats.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details