Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Nieuwe KOMATSU PC88MR-11 midigraafmachine

Komatsu_PC88MR-11

12 april 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

BIA presenteert de Komatsu PC88MR-11 midigraafmachine. Deze nieuwe machine neemt de sterke punten van de beroemde PC88MR-10 over en blijft daarmee een veilige waarde met de meest geavanceerde standaarduitrusting in het midisegment. Maar de PC88MR-11 kreeg ook een aantal nieuwe functies mee die resulteren in 7% productiviteitsverbetering,  6% brandstofbesparing en een hogere snelheid van de aanbouwdelen.

Het milieu neemt een prominente plaats in, aangezien dit type machine vaak wordt ingezet in een stedelijke omgeving waar emissiebeperkingen steeds belangrijker worden. Door het lagere verbruik en de verminderde uitstoot van de krachtige EU Stage V-motor (50,7 kW / 69 pk) kunnen aannemers op alle aanbestedingen reageren, de nodige groene certificaten voorzien en de rendabiliteit van hun langetermijninvestering verzekeren.

Dankzij de korte radius kan de machinist gefocust blijven op zijn werk zonder risico op een aanrijding van achteren. De PC88MR-11 is een veelzijdige oplossing, ideaal zelfs in de kleinste ruimtes. De machine kreeg een nieuw dozerblad in de MR-11-stijl, waardoor nivelleren een stuk efficiënter wordt.

De PC88MR-11 biedt uitzonderlijk comfort voor de machinist en scoort ook op vlak van veiligheid, prestaties en bediening. De machine kreeg een meer ergonomische schakelpositie en een verbeterde automatische bediening voor het wisselen van aanbouwdelen.

Volgens Simone Reddi, Product Manager midigraafmachines bij Komatsu Europe: “Dit is niet zomaar een productupdate. De PC88MR-11 biedt verschillende verbeteringen in graafprestaties en ontwerp. De gehele graaf- / laadcyclus is herzien, waardoor de machine sneller werkt. Deze nieuwste midigraafmachine van Komatsu is uitgerust met de geheel nieuwe 2,4-liter Komatsu Stage V-motor met roetfilter (zonder selectieve katalytische reductie). Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik, betere prestaties en een ongeëvenaarde efficiëntie. “

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details