Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bobcat L23 compacte wiellader.

Nieuwe compacte wielladers en knikladers

De nieuwe machines zijn uitgerust met geoptimaliseerde functies voor specifieke toepassingen in de bouw, de verhuur, de landbouw, landschapsverzorging, wegwerkzaamheden, materiaaltransport en vele andere industrieën. 

De nieuwe compacte wielladers

Bobcat lanceert twee nieuwe modellen compacte wielladers: de L65 en L85. Deze compacte wielladers zijn vooral gericht op de bouw- en verhuurmarkten en zijn daarnaast ideaal voor wegwerkzaamheden, sneeuwruimen, onderhoud en vele andere toepassingen.

“Met onze nieuwe compacte wielladers kan elke klus geklaard worden dankzij de combinatie van een krachtige Bobcat-motor en een goed gebalanceerd hydraulisch systeem. De Bobcat compacte wielladers kunnen ook worden gebruikt voor verschillende toepassingen dankzij het brede scala aan Bobcat-aanbouwdelen. Het Bobcat-assortiment compacte wielladers is samengesteld met beproefde componenten, bewezen productieprocessen en samen met gerenommeerde leveranciers”, aldus Jiri Karmazin, Loaders Product Manager bij Bobcat.

Bobcat L28 compacte wiellader.

Nieuwe kleine knikladers

Met de modellen L23 en de L28 betreedt Bobcat de markt voor kleine knikladers. Met de nieuwe Bobcat machines worden de traditionele kenmerken van hoge prestaties in een compact formaat, wendbaarheid en veelzijdigheid aangevuld met een grote hefcapaciteit voor machines met een licht gewicht. De knikladers zijn comfortabele, gemakkelijk te besturen voertuigen die ook eenvoudig met een aanhangwagen kunnen worden vervoerd.

Bobcat’s kleine knikladers veroorzaken een minimale bodemverstoring door het gebruik van een scharnierverbinding, waardoor de achterbanden bij het sturen het pad van de voorbanden volgen. Bovendien beperkt de grasbeschermende modus de kans dat de grasmat wordt beschadigd als de kniklader rijdt en een lading vervoert. Dit maakt de kleine knikladers ideaal voor groenvoorziening en tuinaanleg, kleine bouwprojecten, landbouw- en onderhoudsprojecten waar de ruimte krap is.

Het assortiment kleine knikladers

“De grote hefcapaciteit die Bobcat’s kleine knikladers in vergelijking met hun machinegewicht bieden is ideaal voor hef- en transportwerkzaamheden in compacte ruimtes”, lichtte John Chattaway, Loaders Product Manager bij Bobcat, toe. “De uitschuifbare giek van de L28 vereenvoudigt het verplaatsen van de lasten en biedt ook een verbeterd zicht rondom. Met opties voor extra contragewicht kunnen onze kleine knikladers worden aangepast om gebruikers de capaciteit te geven die ze nodig hebben voor uiteenlopende toepassingen.”

Bobcat zal meer gedetailleerde specificaties van de nieuwe, compacte wielladers en de kleine knikladers verstrekken bij de lancering, die begin 2021gepland is.

Ga voor meer informatie over Bobcat en Bobcat-producten naar intertechno.nl.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details