Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

MATEXPO & CORONA, stand van zaken

Matexpo21

12 augustus 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Zoals eerder al gemeld, worden beurzen NIET als evenementen beschouwd. Er is een specifiek protocol dat onder het handelsprotocol ressorteert. Er is geen beperking op absoluut aantal bezoekers en het voorleggen van één of ander attest is ook niet nodig, noch voor exposanten, noch voor bezoekers.

Als organisatie zetten we zelf volop in op ventilatie. Daarom vragen we met aandrang dat exposanten met een buitenstand voldoende ventilatiemogelijkheden voorzien in tent of container (ramen / deuren die open kunnen aan zoveel mogelijk zijdes). De grote opbouwpoorten van de hallen zelf zullen zoveel mogelijk worden opengezet om ook voor exposanten en bezoekers binnen een gezonde omgeving te creëren. Voor catering op de stand wordt dan weer gewoon het horecaprotocol gevolgd. Momenteel betekent dit 8 personen per tafel. De verwachting is echter dat er tegen september nog enkele versoepelingen zitten aan te komen.

We zijn er rotsvast van overtuigd dat deze 39e editie van MATEXPO een schot in de roos wordt voor exposanten en bezoekers. En als iedereen gezond verstand aan de dag legt, dan wordt het zelfs een memorabele editie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details