Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Jasper Schuur mede-eigenaar Geometius bv

Jasper Schuur mede-eigenaar Geometius bv

Geometius is gevestigd in Almere en Arnhem en is primair dealer van het hoogwaardige merk Trimble. Ook kunnen klanten gebruik maken van vele aanvullende diensten, waaronder support, trainingen, verhuur en een volwaardige webshop.

Continuïteit voor de toekomst

Al bijna 20 jaar zijn Jasper Ambagtsheer en Rob Bik trotse eigenaren van Geometius. Zowel Jasper als Rob zijn nog actief betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering en zijn onlosmakelijk verbonden met Geometius. Jasper in de functie van Directeur en Rob als New Business Development Manager. Om de stabiliteit en continuïteit van Geometius in de toekomst ook te kunnen waarborgen zijn vakkundige, betrokken en gedreven personen in de organisatie essentieel.

Rob en ik zijn heel erg blij met deze stap”, vertelt Jasper Ambagtsheer. “Jasper Schuur heeft zich in de rol van Commercieel Manager in een relatief korte tijd enorm goed ingewerkt en is zeer belangrijk geworden voor Geometius. Hij heeft zich verbonden aan Geometius en wil het bedrijf nu en in de toekomst sturing geven. Voor ons is Jasper Schuur de juiste man op de juiste plek en we zijn heel erg blij en trots dat hij nu compagnon en mede-eigenaar is geworden.”

Jasper Schuur voegt daaraan toe: ”Ik ben ontzettend trots op deze stap en kijk ernaar uit om samen met Jasper, Rob en alle andere collega’s de verwachtingen van onze huidige en toekomstige klanten waar te maken en te overtreffen!”

Met Jasper Schuur als nieuwe mede-eigenaar zet Geometius de koers van de afgelopen 26 jaar verder door, waarbij de klant centraal staat en een hoog servicelevel de standaard is. Voor vragen kunt u contact opnemen met Jasper Ambagtsheer via 088 4366 300.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details