Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Infra Relatiedagen – Een veilige beurs, kan dat?

Infra Relatiedagen – Een veilige beurs, kan dat?

Jazeker kan dat! Op 2, 3 en 4 februari 2021 staat Infra Relatiedagen weer gepland in Evenementenhal Hardenberg. Dit is hét netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt. Wij doen er alles aan om de veiligheid van de exposanten en de bezoekers te verzekeren. Alle maatregelen die we nemen zijn te lezen op: https://www.infrarelatiedagen.nl/covid-19-exposanten/

Tijdens onze eerste beurs in coronatijd hebben we laten zien hoe we een veilige beurs neerzetten. Dit was de beurs Trendz, die plaatsvond in het najaar. Zowel wij als de exposanten en bezoekers kijken hier positief op terug. Een van de exposanten gaf aan dat zowel hij als zijn klanten weer behoefte hadden aan persoonlijk contact. “En dat is nu weer mogelijk, dankzij deze beurs. Je merkt dat de sfeer en de stemming ook goed is. Iedereen is blij dat er weer een beurs in Nederland is waar ze producten live kunnen aanschouwen.”

Ook bezoekers spraken hun enthousiasme uit. “Voor mij is het de eerste beurs weer. De dynamiek voelt weer vertrouwd, de dynamiek van live zaken doen. Dat hebben we enorm gemist. Doordat er zoveel veiligheidsmaatregelen genomen zijn, is het juist heel relaxt om hier te zijn.”

Verder kunnen we met trots melden dat gezondheids- en veiligheidsprotocollen van Evenementenhal Gorinchem met succes zijn geauditeerd door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS is de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Hun positieve controle bevestigt dat Easyfairs Nederland een veilige plek biedt om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. Dezelfde protocollen worden ook in Evenementenhal Hardenberg toegepast, waar Infra Relatiedagen plaatsvindt.

We hopen u te verwelkomen op Infra Relatiedagen in februari!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details