Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bouwmat

Hybride Kobelco SK210HLC-10 voor KMS

kemp_11970_afl_Kobelco_SK210HLC_Kriekaard_praktijk_12_lr

3 maart 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Wij wensen Kriekaard Multi Service veel draaiplezier met deze hybride Kobelco!

Uniek aan de hybride Kobelco is dat de energie voor de aandrijving niet enkel wordt opgewekt door de zwenkmotor. De 25kW generatormotor laadt het accupakket continue. Door het vliegwieleffect kost dit zeer weinig energie en wordt de batterij zelfs bij stationair draaien opgeladen. De zwenkmotor van de hybride is volledig elektrisch én bij iedere graafcyclus ondersteunt de elektromotor de conventionele brandstof motor. Hierdoor kan met een lager toerental hetzelfde werk worden verzet. De Kobelco SK210HLC-10 met groot accupakket met lithium-ion technologie is één van de meest succesvolle hybride machines in zijn klasse.

De Kemp Groep heeft de hybride Kobelco voor KMS in De Meern voorzien van diverse opties. Denk hierbij aan onder andere; een Pladdet kantelstuk, een FreshFilter overdruksysteem, treeplank met klompenhaken, gereedschapskist op de onderwagen en extra LED-werkverlichting.

Op iedere Kobelco, klein of groot, geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Op het hybride gedeelte zelfs 5 jaar of 10.000 uur garantie! Stel via onze configurator in een aantal stappen uw nieuwe Kobelco samen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken en bakken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details