Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

Hybride Kobelco SK210HLC-10 voor KMS

Wij wensen Kriekaard Multi Service veel draaiplezier met deze hybride Kobelco!

Uniek aan de hybride Kobelco is dat de energie voor de aandrijving niet enkel wordt opgewekt door de zwenkmotor. De 25kW generatormotor laadt het accupakket continue. Door het vliegwieleffect kost dit zeer weinig energie en wordt de batterij zelfs bij stationair draaien opgeladen. De zwenkmotor van de hybride is volledig elektrisch én bij iedere graafcyclus ondersteunt de elektromotor de conventionele brandstof motor. Hierdoor kan met een lager toerental hetzelfde werk worden verzet. De Kobelco SK210HLC-10 met groot accupakket met lithium-ion technologie is één van de meest succesvolle hybride machines in zijn klasse.

De Kemp Groep heeft de hybride Kobelco voor KMS in De Meern voorzien van diverse opties. Denk hierbij aan onder andere; een Pladdet kantelstuk, een FreshFilter overdruksysteem, treeplank met klompenhaken, gereedschapskist op de onderwagen en extra LED-werkverlichting.

Op iedere Kobelco, klein of groot, geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Op het hybride gedeelte zelfs 5 jaar of 10.000 uur garantie! Stel via onze configurator in een aantal stappen uw nieuwe Kobelco samen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken en bakken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details