Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Herinnering: een uniek en vooruitstrevend electromobility event

electromobility-event-banner-registration

11 oktober 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Graag nodigen we u uit voor Volvo Trucks’ één uur durende ‘The Leap’ broadcast op 12 oktober om 15.00 uur CET. 

Het evenement, dat wordt geleid door Roger Alm, president van Volvo Trucks, richt zich op de urgentie om de transformatie naar elektrisch transport te versnellen. Het is nú tijd om dit elektrificatietraject te starten – en we kijken graag samen met de branche hoe dit kan worden gedaan.

Naast Roger Alm sluit ook Jessica Sandström, hoofd Product Management, samen met enkele experts op het gebied van elektromobiliteit aan. Gasten zijn onder meer leidinggevenden van grote transportinkopers, zoals Amazon en IKEA, evenals vertegenwoordigers van de transportbedrijven DFDS in Europa en Manhattan Beer Distributors in de Verenigde Staten.

In de uitzending zullen we verder het enorme stimuleringsinitiatief van de Duitse regering nader bekijken – en inzoomen op hoe de Verenigde Staten en Zweden de verschuiving versnellen.

Zoals de naam ‘The Leap’ (oftewel De Sprong) al aangeeft, kunt u tijdens deze broadcast een zeer vooruitstrevende benadering rondom electromobility verwachten.

Geen tijd om de broadcast bij te wonen? Indien u zich registreert, ontvangt u na de uitzending per e-mail een link. U kunt dan op ieder gewenst tijdstip The Leap terugkijken.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details