Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
GrondverzetOverig

Grondverzet in drassige ondergronden

_MG_4188 kopiëren

Tekst | Tekst | Liliane Verwoolde Beeld | Van der Bruggen Grondverzet

14 januari 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Van der Bruggen Grondverzet is gevestigd in het Brabantse Den Dungen. Als er werk was in de IJsseldelta, zette Albert van der Bruggen, directeur/eigenaar van Van der Bruggen Grondverzet, deels eigen medewerkers in en deels medewerkers uit de nabije omgeving van de IJsseldelta. 

De VOLVO-dumpers zorgden ervoor dat de transporten zo soepel mogelijk verliepen op de vaak slechte ondergrond van klei en veen. Bij echt slechte transportbanen werd onder regie van Boskalis gebruikgemaakt van grote stalen rijplaten. Dit scheelde zowel in de snelheid als in het brandstofverbruik. Bovendien konden de werkzaamheden dan onder alle weersomstandigheden doorlopen. Inmiddels zit het werk er voor Van Bruggen Grondverzet al geruime tijd op en is zij alweer op andere locaties actief met grootschalig grondverzet.

Vier jaar lang reed Van der Bruggen Grondverzet af en aan.

Behalve dumpers beschikt Van der Bruggen Grondverzet over graafmachines, loaders, bulldozers en walsen. De meeste machines voldoen aan de nieuwste milieueisen en zijn geschikt voor het gebruik van HVO-brandstof. Een nieuwe bulldozer Cat D6XE is in bestelling. Hiermee heeft Van der Bruggen Grondverzet alles in huis om elke vorm van grondverzet uit te voeren met de bijbehorende vakmensen.     

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details