Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Geha Laverman weet wat er speelt

Geha Laverman Zaandam pand kopie kopiëren
De werkplaatsen van Geha Laverman in Zaandam, die recent met nog eens 1.700 m2 uitgebreid werden

Tekst | Geha Laverman

Beeld | Geha Laverman

18 juni 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Vanuit de beide Nederlandse vestigingen – zowel op kantoor en onderweg – onderhouden meer dan dertig specialisten met ruime ervaring en kennis van de zeer uiteenlopende machineparken en recyclingconfiguraties intensief contact met klanten. 

Aan de basis is Geha Laverman voorraadhouder en bouwer van de meest uiteenlopende slijtdelen. Elk verlangd onderdeel kan vaak direct uit voorraad geleverd worden en maatwerk komt uit eigen werkplaatsen. Vanuit haar vestiging in Alphen aan de Rijn worden er onder andere gietdelen van het prestigieuze Magotteaux en een gamma aan zeefdekken uit kunststof/polyurethaan en verenstaal draad gedistribueerd. De werkplaatsen van Geha Laverman in Zaandam beschikken over uitgebreide faciliteiten om op specificatie slijtdelen van Hardox-plaatmateriaal (hardheid 400 tot 600 Brinell) te vervaardigen, waarbij ook one-of-a-kind projecten geen enkel probleem vormen.

Stilstand is rampzalig

Omdat stilstand te allen tijde moet worden voorkomen kiezen steeds meer relaties ervoor om on-site de belangrijkste slijtdelen voorradig te hebben, waarbij Geha Laverman een belangrijk rol overneemt in het beheer en de logistiek daarvan en indien gewenst een eventuele back-up voorraad in eigen magazijn houdt. Bijkomend voordeel is de monitoring van de efficiency: het functioneren van het machinepark. Onderhoud, reparaties en revisies kunnen worden gepland.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details