Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Gebruiksvriendelijke oplossing voor de conversie van KLIC-meldingen naar CAD en GIS

Gebruiksvriendelijke oplossing voor de conversie van KLIC-meldingen naar CAD en GIS

In 2019 veranderde het Kadaster de manier waarop KLIC-bestanden worden geleverd. Door de nieuwe levering ontstond een uitdaging voor aannemers en gemeenten. Zij moeten de data op een andere manier gaan verwerken om tot hetzelfde resultaat te komen.

De KlicConverter is een online service die de standaard KLIC-melding van het Kadaster eenvoudig omzet naar CAD of GIS-bestanden. Hierdoor kan de gebruiker dus snel en eenvoudig werken met de data uit de KLIC-melding in programma’s zoals AutoCAD, QGiS en ArcGIS. Dat maakt de verwerking al een stuk eenvoudiger.

Focus op gebruiksgemak

De conversie is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Dus zonder extra software maar in een webinterface. Deze webinterface heeft een unieke URL zodat de gebruiker niet in hoeft te loggen en de URL gedeeld kan worden met collega’s die ook regelmatig KLIC-meldingen doen. De conversie uitvoeren is een kwestie van de ZIP-file van het Kadaster uploaden en klikken op converteren. Als de conversie is voltooid, is het resultaat te downloaden als DWG of GeoPackage.

Duidelijke tariefstructuur

Bij de KlicConverter heb je geen duur serviceabonnement, maar koop je 100, 200 of 500 conversies. De kosten zijn afhankelijk van het conversieresultaat. Uiteraard zit er een mooie staffel in bij de afname van meer conversies. De prijzen variëren van 38 tot maximaal 75 cent per conversie.

Kijk voor meer info op www.klicconverter.nl of neem contact op via info@klicconverter.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details