Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
De bouw van het nieuwe hoofdkantoor van BIA Nederland is gestart.

De bouw van het nieuwe hoofdkantoor van BIA Nederland is gestart.

De bouw van de nieuwe BIA-kantoren en -werkplaats in Nederland ging op woensdag 19 juni officieel van start. Het was Vincent Bia, CEO van de BIA Group, die, in aanwezigheid van alle werknemers van het bedrijf en vertegenwoordigers van Komatsu Europe, de symbolische eerste schop in de grond stak.

Het nieuwe hoofdkantoor, volledig ontworpen vanuit de cradle-to-cradle filosofie, wordt gevestigd in het bedrijvenpark Apeldoorn-Noord. Het gaat om een investering van maar liefst 5 miljoen Euro in 900 m² kantoorruimte en een ruime ultramoderne werkplaats van 1400 m², Ontworpen voor optimale flexibiliteit, effectiviteit en ergonomie. Patrick Schothuis, Country Manager BIA bv: “Het wordt echt gewoon een heel mooi pand, als je passie hebt voor dit vak is dit de beste plek om te werken!”

De bouw van het nieuwe hoofdkantoor van BIA Nederland is gestart.

De ligging langs de A50 nabij de kruising met de A1 is uitstekend bereikbaar voor klanten vanuit het hele land en vormt een goede centrale uitvalsbasis.

Vincent Bia herinnerde eraan dat BIA al sinds 2004 actief is in Nederland als exclusieve distributeur van Komatsu. Hij bevestigde dat deze nieuwe faciliteiten de service aan de klanten naar een hoger niveau zal tillen. Maar anderzijds benadrukte hij dat het belangrijkste element van klantentevredenheid nog steeds het professionalisme en de gedrevenheid van de werknemers is, die hij dan ook uitdrukkelijk bedankte.

Het nieuwe gebouw zal in juni 2020 in gebruik worden genomen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details