Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Complete speler in wegbeveiliging

Complete speler in wegbeveiliging

Voor het verkrijgen van een optimale verkeersdoorstroming bij calamiteiten en wegwerkzaamheden, het plaatsen van tijdelijke verkeersvoorzieningen en het nastreven van veiligheid voor weggebruiker en wegwerker, is specialistische kennis en materieel noodzakelijk.

Familiebedrijf F.C. Nienhuis Wegbeveiliging BV in Heerenveen beschikt over de benodigde kennis, gespecialiseerde medewerkers en het juiste materieel. De firma is sinds 1978 actief in wegbeveiliging en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een complete speler in dit werkveld. Het bedrijf biedt inmiddels een breed scala aan diensten op het gebied van bermbeveiligingssystemen en verkeersafzettingen. Daarbij staan, naast de veiligheid van wegwerkers, optimale verkeersdoorstroming en verkeersveiligheid voorop.

(Weg)werkzaamheden

Directeur/mede-eigenaar Arjan Nienhuis: “Geleiderailconstructies/vangrails waren in de beginjaren de hoofdactiviteit. Inmiddels variëren onze activiteiten van het aanbrengen van bermbeveiligingsconstructies, het plaatsen, vervangen en repareren van obstakelbeveiligers tot de verhuur van Mobiele Rijstrook Signalering.

Daarnaast beschikken we over een calamiteitendienst die 24/7 stand-by staat en bij een probleem meteen aan de slag gaat. We zijn dan ook snel ter plekke om tijdelijke informatie- en veiligheidsvoorzieningen te treffen en de calamiteit te herstellen naar de reguliere situatie. We zorgen daarbij bijvoorbeeld voor vervanging van beschadigde vangrail, rimob/crashguard, het reinigen van het wegdek en het creëren van veilige ruimte om deze werkzaamheden uit te voeren met behulp van de juiste verkeersmaatregelen.”

Platte organisatie

Door de platte organisatie kan er snel geschakeld worden. F.C. Nienhuis probeert haar klanten, zoals de overheid, grotere aannemers, bouwcombinaties en MKB-bedrijven te ontzorgen door zo snel en accuraat mogelijk te assisteren en waar nodig problemen op te lossen. Het wegbeveiligingsbedrijf beschikt daarvoor over deskundige medewerkers en speciaal materieel, zoals actie- en tekstwagens, botsabsorbers, (RAIN) voorwaarschuwingskarren, mobi-lights, Mobiele Rijstrook Signalering/Informatiegevers en diverse calamiteitenvoertuigen. De firma is VCA en ISO9001 gecertificeerd en voldoet eveneens aan de eisen van onder meer Rijkswaterstaat.

Voortdurend innoveren

F.C. Nienhuis volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en blijft werken aan innovatie, vaak samen met leveranciers. Dit kunnen vernieuwingen zijn op het gebied van productie, milieu, ergonomie en veiligheid. “Zo zijn we momenteel bezig met het voltooien van een bus op B-rijbewijs met een compressor, aggregaat, gereedschap, evenals een afzetbare pijl/tekstunit die vanuit de cabine van de auto kan worden geplaatst en opgeladen. Zo hoef je niet meer uit- of in te stappen om een kar aan- of af te koppelen”, besluit Nienhuis.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details