Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Atletische werkschoen van Reebok

Atletische werkschoen van Reebok

Deze S1P veiligheidssneaker is extreem licht en heeft een tussenzool van Floatride Energy Foam. Dit materiaal wordt ook in Reebok runningschoenen gebruikt en biedt formidabele demping en responsiviteit bij elke stap die je zet.

Omdat hardwerken vaak ook topsport is zijn de high performance werkschoenen van Reebok Workvoorzien van technologie uit de hardloopwereld. Het bovendeel van de 1070 werkschoen is gemaakt van slijtvast Ultraknit en Flexweave™ met hoog ademend vermogen. Deze innovatieve materialen zijn extreem licht waardoor een schoen slechts 430 gram weegt (maat 42).

De footmapping-technologie die is gebruikt bij het ontwerp zorgt voor een enorm flexibele antislip-loopzool. De schoen is voorzien van ESD en een metaalvrije anti-perforatiezool. De composiet veiligheidsneus voldoet aan de veiligheidsnormen van iso 20345. Dit alles maakt de Fusion Flexweave ideaal voor indoor werkzaamheden.

Reebok Work

De safety footwear markt is volop in ontwikkeling omdat behoeften continu veranderen. Moderne uitstraling, een licht gewicht en superieur comfort zijn belangrijker dan ooit. Logisch dat innovaties uit de sportwereld steeds vaker worden toegepast in werkschoenen. Het merk Reebok Work staat voor werkschoenen met een atletisch design. Schoenen met een optimale balans in veiligheid en comfort waarmee je elke dag in topvorm naar je werk gaat.

Informatie

Reebok Work Fusion Flexweave 1070 is verkrijgbaar in de maten 37 t/m 47. Voor dealers, ga naar www.reebokworkbyallshoes.nl. Adviesprijs inclusief BTW € 149,95.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details