Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Atlas 150W voor Gebr. Westera

kemp_11644_afl_Atlas_150W_Atlas_Service_Vaassen_Zalt_12_hr

20 oktober 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Machinist Ronald van Gebr. Westera werd voor zijn 12,5 jarig jubileum, compleet verrast met een nieuwe Atlas mobiele kraan. Deze Atlas 150W met Stage V motor is door Hans van Driel in Ommen, via Atlas Service Vaassen, geleverd aan Gebr. Westera uit Zalk.

De mobiele Atlas machine staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Stage V Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw.min.) een laag brandstofverbruik. De circa 15,6 ton wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

De Atlas 150W voor Gebr. Westera is voorzien van onder andere; SMP draaikantelstuk, treeplankje voor de cabinedeur, extra werkverlichting en stalen spatborden.

Over Gebr. Westera

Loonbedrijf Gebr. Westera is gevestigd in Zalk en is sterk in allerlei agrarische werkzaamheden. De machinist Ronald werd voor zijn 12,5 jarig jubileum bij Gebr. Westera, compleet verrast met deze mobiele graafmachine. Hij ruilt zijn huidige Terex|Atlas 1305M in voor deze nieuwe Atlas 150W met Stage V motor.

Over Atlas Service Vaassen

Grondverzetmachines vragen om onderhoud en soms een reparatie. Precies waar Atlas-Service uit Vaassen sterk in is, met specialisatie in de grondverzetmachines van Atlas, Kobelco, Schaeff en Terex. Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands grondverzetmachine? Ook daarvoor bent u bij Atlas Service Vaassen aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring – vanaf 1979 – weten zij voor alle werkzaamheden de passende machine te vinden. Van kleine tot grote mobiele rupsen, graafmachines en wielladers shovels. Kijk op www.atlasservicevaassen.nl voor meer informatie, de uitgebreide werkzaamheden en alle mogelijkheden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Frank Wekking

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwmat? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details