Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Alle relevante tenderdata direct beschikbaar op een plek

Alle relevante tenderdata direct beschikbaar op een plek

Wie breed tenders laat binnenkomen of zoekt kent het probleem: het bepalen wat voor jouw bedrijf relevant is, vergt enorm veel tijd. Naast het beoordelen van iedere tender, dient er vaak nog veel informatie bij gezocht te worden.

Dat probleem kan simpel worden opgelost, met TenderApp. Marcel Hazeleger, eigenaar en directeur van TenderApp, vertelt over de talloze mogelijkheden en gemakken die de applicatie te bieden heeft.

“Als klant hoef je alleen maar je zoekcriteria in te vullen. TenderApp geeft je vervolgens de tenders die matchen met je vraag. De tenders zijn door ons voorzien van verrijkte data. Dat gebeurt niet geautomatiseerd, maar door kundige mensen die bij ons werken, zodat we zeker weten dat de data compleet en correct zijn”, opent Hazeleger het gesprek. “Onze mensen interpreteren tenders en voegen daar de juiste tags aan toe, zodat er zuivere matches gemaakt kunnen worden met zoekcriteria van de TenderApp gebruikers.”

Kwalitatief hoogwaardige gegevens op een presenteerblaadje

TenderApp gelooft in het belang van tijdige, complete en juiste informatie. Met TenderSignalering krijg je binnen een dag melding van nieuwe tenders die passen in je zoekcriteria. Met alle documenten, een agenda en samenvatting.  “Dat spaart tijd, kosten en mankracht”, oppert Hazeleger. “De data die onze klant gepresenteerd krijgt is zuiver en gestroomlijnd. TenderApp maakt gebruik van 10 bronnen voor het inventariseren van relevante tenders. De applicatie is volledig door onszelf ontwikkeld, met een sterke focus op de behoeften bij de klant. Data wordt door ons verrijkt met gegevens als locatie, tekeningen, foto’s en alle denkbare, relevante documentatie waarmee goed inzicht in de tender verkregen kan worden. Zo vergroten we de kans om te winnen voor onze klanten.” 

“Data en software zijn twee van de drie pijlers waar de applicatie haar succes aan dankt. De derde pijler is het delen van kennis, via de Bidcycle methodiek.” Succesvol tenderen is proactief tenderen, stelt Hazeleger. Hij legt uit: “Je wilt weten wat er aankomt qua tenders. TenderApp biedt daarvoor de mogelijkheid van forecasts. En TenderApp biedt uitgebreide marktinformatie. Elke aanbesteding wordt door ons gekoppeld aan de database van de KvK. En elke tender wordt voorzien van gunningsinformatie. Met TenderInsight kun je dan bijvoorbeeld de gegevens van je concurrenten opvragen en precies zien welke tenders zij de afgelopen jaren hebben gewonnen.”

Software die 100% faciliteert

Hazeleger is ervan overtuigd dat TenderApp binnen de wereld van aanbesteden kwalitatief de hoogwaardigste data aanlevert. “Het is software die écht faciliteert. Geen platform dat is gebouwd voor inkopers waarbij het informeren van de ondernemer bijzaak is. Dit is een platform waar de ondernemer centraal staat. We nemen werk uit handen, besparen hem kosten en verhogen zijn slagingskansen. Daarnaast is TenderApp een waardevolle bron van markt- en tenderdata voor verkoop én inkoop. Werken met TenderApp voegt op meer dan een vlak waarde toe aan iedereen die zich bezighoudt met aanbestedingen.”

TenderApp bestaat uit:

TenderIntelligence – Data uit 10 verschillende bronnen wordt verrijkt en hapklaar aangeboden. De broodnodige markinformatie dus.

TenderSignalering – Meldingen van nieuwe tenders die voldoen aan je zoekcriteria in je inbox

TenderManagement – Volgen en beheren van tenders in alle fasen, van signalering tot evaluatie

TenderInsight – Hiermee volgt de gebruiker adviseurs, inschrijvers of aanbestedende diensten. Zo weet je wie welke tender wint.

TenderForecast – Een belangrijke tool om te anticiperen op toekomstige tenders. Weet je eenmaal welke tenders er wanneer op de markt komen, dan kun je invloed uitoefenen en informatie ophalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details