Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Overig

AGRU– The Plastics Experts

rs2104_rs2104_p3020468_ret-kopieren

11 maart 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

“HOGE PRODUCTKWALITEIT MAAKT EEN LEIDINGSYSTEEM BETROUWBAAR – EEN KENMERK WAAROP AGRU WEIGERT IN TE BOETEN.”

Alois Gruber

AGRU’s succesverhaal is al meer dan zeven decennia lang. Opgericht in 1948 door Alois Gruber senior, is het bedrijf vandaag de dag een van ’s werelds belangrijkste single-source leveranciers voor leidingsystemen, halffabricaten, betonnen beschermingsvoeringen en voeringsystemen gemaakt van technische kunststoffen. AGRU onderscheidt zich door zijn vermogen om alles vanuit één enkele bron te leveren. Bovendien gebruikt men alleen hoogwaardige thermoplastische polymeren als grondstoffen. En wanneer het gaat om applicatie-technisch advies, zijn zij uw beste partner in het veld.

AGRU – Een wereldwijd merk

De AGRU Group heeft fabrieken op drie continenten en heeft wereldwijd meer dan duizend medewerkers in dienst. Aangezien export momenteel zorgt voor 95% van het werk, zijn er AGRU-klanten over de gehele wereld. Binnen de industrie staat AGRU synoniem voor premiumkwaliteit, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en professionaliteit op alle gebieden van de kunststoftechniek. Een groot aantal digitale apparaten, variërend van smartphones tot laptops en tv-schermen, wordt nu vervaardigd met AGRU-producten. Wereldwijde groepen zoals SAMSUNG en LG vertrouwen op het ultra zuivere PURAD-leidingsysteem voor hun halfgeleiderproductie, dat in Bad Hall wordt gemaakt. In de Verenigde Staten produceert deze verborgen kampioen op grote schaal polyethyleen pijpen met diameters tot 3,5 meter en lengtes tot 600 meter. Deze grote pijpstrengen, met een gewicht tot 1.000 ton, worden vervolgens over de gehele wereld naar hun gebruikslocaties vervoerd. Een belangrijke drijfveer voor het succes bij de ontwikkeling van een industrieel imperium verspreid over de verschillende continenten, was de uitgebreide expertise op het gebied van applicatie-engineering, in combinatie met een uitgebreid portfolio aan premium plastics engineering.

Beton beschermende voeringen gemaakt van technische kunststoffen werden door AGRU uitgevonden.

 

AGRU = ALOIS GRUBER

AGRU is een acroniem afgeleid van de naam Alois Gruber: Alois Gruber en zoon Alois Gruber junior zijn voor de meerderheid de eigenaren en CEO’s van AGRU. Duidelijke beslissingen, integriteit en continuïteit kenmerken hun bedrijf. AGRU-klanten waarderen de buitengewone flexibiliteit en korte reactietijden die mogelijk worden gemaakt door de platte hiërarchie. Net zoals ze de betrouwbaarheid van de producten waarderen en de betrouwbaarheid van elke overeenkomst die AGRU maakt. Als een echt familiebedrijf is AGRU zich zeer bewust van haar verantwoordelijkheid tegenover klanten, medewerkers en het milieu.

The plastics experts

Met haar expertise in het produceren van technische componenten van kunststof en het ontwikkelen van oplossingen op maat, is AGRU aanwezig in vrijwel elke industriële sector. De mogelijkheden die hun producten bieden zijn talrijk, net zoals de behoeften van hun klanten divers zijn. De thermoplasten van AGRU zijn technisch hoogwaardige polymeren van extreem hoge kwaliteit, die in vrijwel alle bedrijfstakken worden gebruikt waar duurzaamheid, operationele betrouwbaarheid, kostenzekerheid en veelzijdigheid essentieel zijn.    


agru Kunststofftechnik Gesellschaft m.b.H.

Ing.-Pesendorfer-Strasse 31,
4540 Bad Hall, Austria

T +43 7 258 79 00

F +43 7 258 790 – 2850

E sales@agru.at

www.agru.at

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details